SchansVeilingParty – Op het puntje van je stoel

Beste lezer,

Wellicht is het je al uit eerdere communicatie duidelijk geworden dat de indrukwekkende verbouwingswerken aan onze geliefde Hoeve volop aan de gang zijn.
Bij het ontruimen van dit cursusgebouw stonden we op een punt van spullen weggooien of bewaren? Een heus proces van vasthouden en loslaten. Zo is het idee ontstaan om spullen die wij een andere bestemming gunnen beschikbaar te stellen in een ludieke veiling.  Waarbij de opbrengst 100% aan de inrichting van de vernieuwde Hoeve zal besteed worden.

SchansVeilingParty_06feb2021_CursuscentrumdeSchans

Dit idee is uitgegroeid tot een mooi aanbod van niet alleen spulletjes, maar ook van ervaringen. De veilingitems zijn aangeboden door het Schansteam en door mensen die Cursuscentrum de Schans een warm hart toedragen.

Wil je een blijvende herinnering aanschaffen of een bijzondere ervaring opdoen? Bied mee en maak kans op iets unieks. Ook zonder te bieden zal deze online activiteit je veel vermaak, verbinding en plezier brengen.
De opbrengst wordt 100% aan de inrichting van de vernieuwde HOEVE besteedt.

Nieuwsgierig? Kijk hier alvast de veilinglijst en spelregels in.
De tickets zijn ook deze keer GRATIS, opdat iedereen welkom is op deze ludieke avond. Haal je ticket op.

Maud zal op onweerstaanbare wijze de veilinglijst presenteren met Albert als charmante veilingmeester aan haar virtuele zijde.

Laat je meenemen in een avond waarbij de spanning flink zal oplopen, je zal zitten op het puntje van je stoel en waar ook ruimte is voor beweging en ontlading.

Afspraak: zat. 06/feb. om 20u, voor een avond vol plezier, spanning en spelen.

Namens het hele Schansteam
Maud & Albert

 


Deel ook jij het event op FB?  Nodig jij je Schans-vrienden uit voor deze leuke avond?

PS: Bewaar goed de bevestigingsmail van Chipta. Het geeft je toegang tot de Zoom sessie. Check je SPAM!

PSS: Gratis De Schans sponsoren? Ja, het kan echt! Doe je online aankopen via Sponsorkliks. Het kost jou géén cent! Hoe werkt het?