Online – Kracht, kalmte en vitaliteit (Qigong) met Dimphy

Kracht, kalmte en vitaliteit, dat is wat Chi Neng Qigong (Chinese Yoga) voor mensen doet. Door het uitvoeren van eenvoudige en sierlijke bewegingen werk je actief aan je gezondheid en levenskracht. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren voor iedereen. Wil je ook gezond bezig zijn met je lichaam en tegelijk een ontspannen mind, ervaar het zelf met een online les, gegeven door Dimphy van Alphen.

De lessen zijn laagdrempelig, je kan per keer aansluiten. Het gaat tijdens deze online lessen niet om een perfecte uitvoering maar eerder een ervaren van wat de oefeningen voor je kunnen doen. Je bent lichamelijk bezig en je focus is gericht op de beweging. Hierdoor ontspannen lichaam en geest, je ademhaling wordt dieper en rustiger, je laat spanningen los en Qi (energie) gaat weer stromen.

De meeste mensen vinden dit al snel een prettige ervaring met een rustgevend en vitaliserend effect. Ga je langer door met deze prachtige Chinese bewegingsleer dan komt er vooral zelf-inzicht en bewustwording.

Je kunt per keer aansluiten door hieronder een ticket te kopen. Je wordt dan automatisch naar de website van onze ticketprovider (Chipta) gestuurd. Na het invullen van je gegevens en de betaling te voltooien, krijg je het ticket met daarin de Zoom link toegestuurd. De link is vanaf 15 minuten voor aanvang van de sessie actief.


Dimphy geeft ook 3- en 4-daagse workshops met Chi Neng Qigong, in combinatie met familieopstellingen: Oosterse wijsheid & Westers inzicht.


De lagervermelde ticketprijzen zijn exclusief transactie-/betaalkosten.
Overzicht van alle Schans online activiteiten. Overzicht van alle online sessies in de ticketshop.

Datums

Chi Neng Qigong sessie met Dimphy
4 mrt 2021 - 20:30 tot 21:45

Trainer(s)

Dimphy van Alphen

Prijs: 
€  7,50

Online Zoom, vanaf je eigen plek

Datums

Chi Neng Qigong sessie met Dimphy
25 mrt 2021 - 20:30 tot 21:45

Trainer(s)

Dimphy van Alphen

Prijs: 
€  7,50

Online Zoom, vanaf je eigen plek
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.