Anoek Backer

Sinds 2009 geef ik met veel plezier en passie verschillende cursussen op Cursuscentrum de Schans. Daarnaast werk ik, naast mijn werk in de het onderwijs, voor mijn eigen bedrijf VIER (www.vier4.nl - onderwijscoaching, begeleiding, training en leiderschap).

Bij Phoenix Opleidingen volgde ik de driejarige opleiding 'Professionele Communicatie’, de vervolgopleiding ‘Systemisch werken', de NLP-masteropleiding 'het Helende Verhaal', 'de Maskermaker' (karakter­structuren, lichaamswerk, energetisch werk en systemisch werken), de Masterclass: ‘de bewegingen van de ziel’, Transactionele Analyse Masterclass en De Tekens Verstaan, een masterclass voor leiders.

Wat mij het meest raakt in het begeleiden van mensen is het werken met de 'heelheid': licht en schaduw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lange tijd leefde ik vooral mijn zonnige kant en hield ik mijn schaduwkant liever achter. Toen ik mijn schaduwkant ophaalde, ontdekte ik de kracht die hierin verborgen ligt. Wanneer ik me verbind met zowel mijn licht als mijn schaduw, voel ik mijn rust, mijn bron en aanwezigheid en kan ik ten diepste contact maken met mezelf en de ander. Mensen in verbinding brengen met hun eigen heelheid en levensenergie doe ik met veel liefde en enthousiasme!

Persoonlijke sessies

​Persoonlijke sessies mogelijk.  Zie hieronder bij Meer info.