Verhuur

Fraaie accommodaties voor vele doelen, met diverse voorzieningen

De nieuwe groepsruimten en verblijfsfaciliteiten van Kasteel De Schans in Limburg zijn ook te huur. Ze zijn beschikbaar voor trainers, vormingswerkers en bedrijven die graag op een fraaie locatie middenin een natuurgebied willen werken, maar ook voor mensen die evenementen voor groepen, scholen of familie in een buitengewoon mooie omgeving willen organiseren.

Koetshuis

In het Koetshuis is op de begane grond een cursusruimte van ruim 75 m2. Boven is een slaapzaal (12 bedden), twee slaapkamers (elk 2 bedden), douche en toilet. Ook zijn er 5 luxe 2-persoons kamers met eigen wc/douche.

Hoeve

De authentieke hoeve ademt een sfeer uit van geborgenheid. In de zaal van 70 m2, de eetzaal met open haard, de slaapzaal boven en de eenvoudige kamers vind je moeiteloos de originele bouwelementen van de boerderij en haar stallen terug. Dit gebouw, waar ons centrum zijn start in heeft gemaakt, bied plaats voor 25 personen.

Yurt

Aan de rand van ons bos staat een 9-meter grote Yurt, een mongoolse tent. Deze ruimte is ideaal voor ééndaagse workshops of voor wie dicht bij de natuur wil zijn.

Service op het terrein

Meerdere slaapplaatsen zijn elders op het terrein mogelijk (caravans). Verder bevindt zich in beide gebouwen een eetzaal waar u kunt genieten van heerlijke vegetarische maaltijd. Het gratis WIFI netwerk is in beide gebouwen én in de yurt aanwezig.

Informatie over beschikbaarheid van ruimten en faciliteiten (onder meer catering) en een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via verhuur@kasteeldeschans.com. Het is mogelijk een optie te nemen. Deze dient binnen 1 maand bevestigd te worden middels het betalen van borg, anders vervalt de optie.