Coördinator gezocht

Warme betrokkenheid op Kasteel de Schans

We zijn heel blij met iedereen die ons een warm hart toedraagt en zo af en toe een beetje van zijn/haar tijd aan de Schans beschikbaar stelt. Om dit beter te organiseren is Elly van Tol destijds als één van die mensen mee gaan helpen bij het organiseren van de assistententaken rond de Open Deur Dagen, het Vakantieavontuur en het organiseren van Klusweekenden op Kasteel de Schans. Zij heeft dit altijd met veel plezier gedaan.

Maar helaas voor ons: Elly is gestart met  gastouderopvang het “Reijershofje” en wil daarom haar taken komend seizoen overdragen. Liefst aan iemand die net als zij de Schans een warm  hart toedraagt en naast deze taken geniet van alles wat de Schans te bieden heeft.

Ben jij iemand die …

  • bekend is met het reilen en zeilen op Kasteel de Schans en geniet om op kasteel de Schans te zijn
  • het leuk vindt om met mensen om te gaan
  • het leuk vindt om te coördineren en overzicht kan houden over verschillende werkzaamheden
  • enthousiast, mensgericht en duidelijk kan communiceren
  • tijd heeft om van januari tot eind september maximaal 1 dag in de week of twee dagen in de veertien dagen beschikbaar te zijn
  • ongeveer drie weken aanwezig kan zijn tijdens het Vakantieavontuur
  • twee Open Deur Dagweekenden en ongeveer 2 Klusweekenden per jaar aanwezig kan zijn

dan is dit wellicht iets voor jou.

Contact

Als je belangstelling hebt of iemand denkt te kennen die dit leuk zou vinden,  wil je ons dan vóór maandag 14 maart een brief sturen? Vertel daarin wat maakt dat je dit graag wilt doen en waarom jij een geschikte coördinator bent ? Mailadres : teamwork@kasteeldeschans.com.
Voor vragen kun je contact opnemen met Diana. Tel : 0032 (0)89-62 92 60

Hartelijke groet namens het team van Kasteel de Schans.