Training voor assistenten

We willen je uitnodigen voor een nieuwe training op Cursuscentrum de Schans speciaal bedoeld voor jou!

Voor wie dan?

Let op! Deze training is alleen bedoeld voor assistenten die al ervaring hebben in het assisteren bij een cursus bij Cursuscentrum de Schans.
Deze training is bedoeld als aanvulling op je assistentschap, het is geen verplichting.

Wat gaan we doen?

In deze 2 dagen is er tijd en ruimte om jouw vragen te onderzoeken. Vragen rondom wat je tegenkomt in het assisteren, wat je lastig vindt of waarom je zo geraakt wordt.

We gaan o.a. kijken naar overdracht en tegenoverdracht. Wat gebeurt er met je wanneer een deelnemer je aan iets of iemand doet denken of bepaalde gevoelens bij je oproept? Je ziet bijvoorbeeld je vader, je moeder, een leerkracht of ander persoon. Soms ben je hier bewust van, maar vaak gebeurt dit onbewust, en word je getriggerd zonder dat je hier erg in hebt.

TVA_Training-voor-Assistenten_CursuscentrumdeSchans

Hoe ga je om met gevoelens die je niet fijn vindt tijdens een training. Mag je, bijvoorbeeld, je tranen laten zien, ook als je assistent bent.

Zo maar een aantal thema’s die aan de orde komen. En er is uiteraard ruimte om te delen met elkaar. Herkenning en steun te bieden aan een groep mensen die het assisteren korter of langer doen. En zich hierin (verder) willen ontwikkelen als mens en als assistent.

Natuurlijk is er volop ruimte om te bewegen, dansen en lijfwerk te doen. Weer eens zelf ervaren hoe het is om deelnemer te zijn.

Wanneer en door wie?

De Training voor Assistenten wordt telkens door verschillende trainers gegeven. Iedere keer zijn er twee trainers, zodat je wellicht ook eens kennis maakt met andere trainers, dan bij wie jij gewoonlijk assisteert.

Wil je bij aanmelding in de opmerkingen mededelen bij welke cursussen je reeds geassisteerd hebt.
Het kan zijn dat een trainer contact met je opneemt voor een intakegesprek.

Deze 2-daagse training gaat door vanaf 8 aanmeldingen, met een maximum van 14 deelnemers.► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel geen vragen in het veld "Deel je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

Training voor Assistenten
4 mei 2024 - 10:00 tot 5 mei 2024 - 17:00

Trainer(s)

Monique Mizee

Prijs: 
€  298,00

incl. overnachting & maaltijden

Trainers

Monique Mizee

Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijkruimte aan huis. Gestart met uiterlijke verzorging, massage en Reiki, nu zowel individuele begeleiding als relatiebegeleiding.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.